17 mars 2020

Milkshake i sjukstugan

Blev en dag hemma igår med Hugo som hade halsont och hosta. Det finns ju bättre sätt att starta veckan på men man får göra det bästa av det.

Blev några hundpromenader under gårdagen för att rasta både mig och Ebbe. Men nu på morgonen såg vi att Ebbe börjat småhalta på tassen som han har ont i så idag får det nog bli en lugn dag med få promenader för hans del. Är det inte sjuka barn så är det skadad hund :-)

Leah hade med läxböcker hem till Hugo så det satt vi och gjorde igår. Jag testade även att göra milkshake! Tänkte att det passar ju till onda halsar. Jag har inte gjort milkshake sen jag bodde hemma typ för massa år sedan. Knappt druckit det heller.


Pontus gamla Lasse Åberg glas fick komma fram. Fick diska dem innan vi kunde använda dem då de var så dammiga. Så ofta använder vi de glasen.

Hoppas på att vi alla är friska och står på benen för på torsdag är det meningen att vi ska åka upp och hälsa på Jennie och Erik med barn i Falun! Det var ett tag sedan sist vi var där så det ser vi fram emot:-)

Först kör vi en till tisdag hemma med bacillerna bara...

//Sofie


Inga kommentarer: