18 mars 2021

Duns och stön


Jag var och tränade i morse och var helt själv på gymmet. Trodde jag. Satt där i min godan ro och skulle ta mig en gammal hederlig spegelselfie och så hör jag världens duns! Ja ni ser ju mitt ansiktsuttryck:-) 


Älskar såna här fula bilder som blir till av bara farten. Mer äkta än så blir det ju inte. 


Iallafall så hade det kommit en till morgonpigg själ som skulle träna. Det är en sak jag stör ihjäl mig på som killar (inte alla killar men typ) gör när de tränar på gym. Jag har faktiskt aldrig upplevt en tjej göra det så det gäller endast killar. Eller två saker är det kom jag på nu. Det jag tänkte på först är att kasta ner vikterna i golvet när man gjort klart sitt set. Alltså varför? Ni ser ju hur rädd jag blir av sånt! 


Och det sliter på både vikterna och golvet. Det står dessutom skyltar överallt att man inte ska göra det, men läskunnigheten är väl inte så stor bland den typen gymkillar. Jag tror de gör så för att verka extra stora och starka och därmed lite extra cool. I deras egna ögon. Jag har aldrig, aldrig sett/hört en tjej som tränar göra så. 


En annan grej som killar som tränar på gym gör och som jag aldrig sett/hört en tjej göra är att stöna det högsta man kan när man lyfter vikterna. Som tur är ha jag hörlurar som oftast när jag tränar så jag slipper höra stönandet. Däremot vibrerar det ju i hela lokalen när de slänger ner skivstängerna med massa vikter så det skyddar inte hörlurarna ifrån tyvärr. 


Förutom saker jag stör mig på på gymmet så har dagen varit rätt bra. Vi har så mycket på jobbet just nu. Helt galet men dagarna går ju fort. 


Efter jobbet blev det skogspromenad med Ebbe. Jag hann återigen bara klä på mig och öppna ytterdörren så kom skitvädret. 


Snö/regn som piskade ner från himmelen. 


Försökte fånga bild på det men det blev en Ebbe som fastnade istället. 


Som små runda kulor la sig på marken. 


Sandra ringde sen så fick sällskap i slutet av promenaden av henne. Vi har bestämt att vi ska boka skidsemester ihop nästa vinter. Ser redan fram emot det! Kan man inte boka resa till värmen får man vara taggad på att få resa inrikes till kylan. Hade inte varit jag för några år sedan men det är ju tur att man kan ändra sig :-) 


Städat badrum, vikt tvätt och dammsugit huset har jag hunnit med i kväll. Allt för att slippa göra något sånt imorgon när det är fredag. Då vill jag bara slappa efter jobbet. Tills jag precis kom på att Hugo har innebandy träning så jag måste köra honom och gå med Ebbe under tiden men efter det. Då vill jag bara slappa:-) 


//Sofie

Inga kommentarer: