15 mars 2021

Skitväder deluxe



Startade den här veckan med ett besök hos frisören efter jobbet. Ett efterlängtat och välbehövligt besök! 


Jag bokade den här tiden för tre månader sedan och hade nästa glömt bort att jag skulle dit. Älskar påminnelse sms och särskilt när det kommer till frisörbesök. Blir inte alls lika glad när jag får påminnelse om tandläkarbesök. Konstigt men sant. 

Jag har dock haft lite ångest över vad jag skulle göra med håret. Jag var väldigt nöjd med färgen jag hade i håret sen mitt förra besök. Då gjorde vi lite slingor för att ljusa upp håret och för att få lite effekt och liv i det. Och jag har varit så nöjd efter det. Kände inte alls för att ändra så mycket. 

Och det gjorde vi inte heller. Klippte till håret så det slitna försvann och sen gjorde vi lite slingor som sist men nu för att få bort utväxten och skapa lite liv i det igen. Riktigt nöjd! 


När jag kom hem sen var jag tvungen att ta mig ut på promenad med den här filuren. Men vad är det för skitväder vi fått? Plus grader/runt nollan och regn/snö som värker ner från himlen i kombination med blåst.... 


Gick bara en liten promenad på typ tjugo minuter och blev helt genomvått på den rundan. Det piskade i ansiktet när jag gick och lera överallt. 


Riktigt jävla marsväder. Längtar till april och solen. 


//Sofie 

Inga kommentarer: