28 mars 2021

En bättre lördag

 Vad innehåller då en sådan? 


Ja den började med att jag och Potnua fick häcken ur och körde iväg först ett lass med grejer till loppis och sen vidare till tippen med ett annat. På tippen hade vi sällskap av alla andra invånare som bor här i stan. Helt sjukt mycket folk! 


När vi kom hem sen förberedde vi inför våra lunchgäster! Vi kollade väderappen och det skulle vara uppehållsväder fram till sena eftermiddagen och då skulle det komma LITE regn. 


Så vi förberedde för att kunna laga och äta maten ute vid grillplatsen. Hannah, Jonas och Axel hann typ vara komma så öppnade sig himmelen och det kom både massa regn och såklart dök även blåsten upp på ovälkommet besök. Tur då att vi hade nära till inomhus. 


Supermysigt och kul att ses! Axel var som ett yrväder. Överallt och ingenstans med ett ständigt leende. 


Det blir ju lite annat tempo när man ses med en ettåring. Det ska inventeras i kökslådor och skåp, trappan ska testas och grytlock slås och bitas på. För att inte glömma marinera in sig själv i tacokrydda! 


Då blir man tillsist trött så man däckar i mammas knä. Och vi vuxna kunde sitta ner och prata i lugn och ro i flera minuter🙂 


Vi hade en supermysigt eftermiddagen, ja även kväll hann det bli! Vi åt både mat och våfflor. Hade det väldigt trevligt. Bestämde att vi bara måste åka ner till dem i Helsingborg i sommar. Hoppas innerligt coronaläget blivit bättre tills dess. 


//Sofie 

Inga kommentarer: