28 mars 2021

Kaos i duschen

 


I fredags kväll hade vi en incident här hemma. Hugo duschade efter sin innebandyträning. Rätt som det är hör vi världens smäll inifrån badrummet. Man kan säga att vår duschsdörr som var trasig blev ännu mer trasig.  


Ett gångjärn hade gått sönder på dörren så vi har bara kunnat öppna dörren inåt. Hugo glömde bort det och öppnade den utåt så då ramla dörren ur och slog i ett hörn som gjorde att hela dörren exploderade. Hugo stod mitt i allt glassplitter helt nerblodad och med en låst badrumsdörr. 


Pontus fick hämta en kofot och bryta upp hela dörren. Väl där inne var det glas precis överallt! Det var ett projekt att bara lyckas få ut Hugo därifrån. Som tur var hade han "bara" fått glassplitter på kroppen. Inget i ögonen eller munnen som tur var. Han fick duscha av sig i källaren och sen på med massa plåster. Resten av fredag kvällen ägnade vi sen åt att sanera badrummet från glas. Till och med i toan fanns det glas och då var toalocket stängt när det hände. Helt galet att en enda dörr kan bli i så många bitar glas. 


Glad att det ändå inte blev värre än så. Att vi var hemma när det hände. Tänk om han varit själv? 


Nej fy. Nu har vi verkligen inget annat val än att sätta dit de nya duschdörrsrna.



//Sofie 





Inga kommentarer: