29 april 2021

33 årsdagen


Då var det hejdå 32 och hej till 33! Igår vaknade upp till skönsång och frukost på sängen. Inte dumt alls! En väldigt bra start på födelsedagen må jag säga.  


På lunch var jag och fick mat hemma hos mamma och pappa. Fick dessa fina rosor i present och även dessa tre krukor: 


Jag gillar verkligen de här krukorna! De går som oftast att hitta på alla möjliga loppisar. De verkar inte vara speciellt populära men det gör ju inte mig något. Tvärtom:-) Mamma hade varit på en loppis och hittat dessa tre som jag fick. Tror jag ska ha dem på altanen med blommor i sen. Kommer bli tjusigt värre. 


När jag kom hem från jobbet så plingade det på dörren (nej där ljög jag. Vi har ingen ringklocka. Det knackade på dörren) och där var ett blombud till mig! Så himla kul! Älskar blommor och att få bud hör ju inte till vanligheterna så det var en väldigt rolig överraskning. 


En riktig fin bukett i gul ton från fina Jennie med familj! Den står så vackert i vardagsrummet nu. En bukett blommor livar alltid upp ens hem:-)  


Vad fick jag då av min kära familj i present? Jo denna, en SUP! Stand Up Paddelboard som är så himla modernt. Såg flera stycken på sjön förra året och har velat testa jag med. Och nu kan jag minsann göra det! Längtar till sommaren mer än någonsin nu. 

Var såklart tvungen att testa och pumpa upp den inomhus. Den tog sin lilla plats så det blev nedpackad rätt snart igen. Hoppas så att det blir värmt ute snart så jag kan få testa den i vattnet. Har en känsla av att det kommer vara konkurrens från barnens håll om att få använda den:-) 

På kvällen lagade Pontus jättegod mat (som alltid i och för sig) och till efterrätt hade barnen komponerat ihop denna fina tårta som vi åt. 


Ja det var helt klart en godkänd födelsedag. Kunde inte haft det bättre. Hej och hå 33, nu kör vi! 


//Sofie

Inga kommentarer: