25 april 2021

Kyla, blommor och ny träningsoutfit


Eloge till mig själv som ändå tog mig iväg till gymmet trots att båda bilarna var täckta av is när jag kom ut på morgonen. När ska det börja bli milt ute? Jag är så trött på kyla, isande vindar och minus grader nu! 


Men det gick bra på gymmet iallafall. Ett gött armpass blev det. 

Sen blev det jobb och efter jobb så blev det en tur på vift. Jag lurade med mig mamma för att åka och köpa blommor på ett ställe. Vi fick med oss Majken som mamma var barnvakt åt och när vi ändå åkte förbi Minnas förskola stannade vi och hämtade med henne också. 


Majken tyckte det var så kul och spännande att få hämta Minna på hennes förskola. 


Sen drog vi vidare till handelsträdgården som hade extra bra priser på pelargoner. Majken skulle såklart köra vagnen med blommorna på. Oavsett om hon klarade av det eller ej. Men med hjälp av Minna så gick det ändå rätt okej:-) 


Dessa tjusiga fick följa med mig hem! 


Efter blomsterhandling så åkte jag hemåt för att ta fredag med resten av familjen. Pontus hade tagit hem olika typer av handtag att ha på lådorna inne på toan här uppe. Svårt beslut men jag tror vi kom fram till att det får bli knoppar. Allt är klart på toan nu förutom den här detaljen. Får visa bilder sen när även de är på plats. 


Jag fick hem nya träningskläder på posten med! Ett nytt märke som jag inte testat innan. Tillverkade av ett svenskt företag i Sverige. Det gillas! Rea var det också och det gillas ju extra mycket:-) 


Jag har svårt att hitta bra sport-bh:ar men den här var riktigt skön och satt bra. Tycker om banden på ryggen som är en fin detalj. Beställde även ett linne och jacka men de satt inte alls bra. Tog en storlek större för att få lite lösare passform men de var små i storlekarna så de satt som korvskinn på mig. De fick åka tillbaka med dessa två behåller jag nog! 


//Sofie 

Inga kommentarer: