27 april 2021

Ännu en trött dag...

Jag har nu haft två nätter med extremt dålig sömn. Jag har ju ingen anledning till det! Inga småbarn som stör mig, ingen hund som vill ut och kissa eller en man som snarkar och stör, nej inget sånt! Varför kan jag då inte sova för? Sånt här retar mig så mycket. Hoppas på bättre sömn natten som kommer.


Annars har innehållet av den här tisdagen bestått av träning och jobb och en rejäl tupplur på soffan när jag kom hem. Nej inte ens en hundpromenad tog jag mig ut på. Men jag smalade kraft och tog tag i tvätten och matlagningen. Pontus sköte skjitsnong av barn och motionerna av hund denna kväll.


Jag lagade chili corn carne ikväll. Så gott! Såklart en mild variant utan starka kryddor. Pontus brukar göra en egen liten gryta som han kryddar på bäst han vill då han föredrar den starkare varianten. 

Det kan jag faktiskt tycka är lite segt att jag inte tycker om stark mat. Iallafall lite stark mat hade ju varit smidigt och praktiskt att kunna äta. Jag klarar inte av den minsta styrkan ens, då kan jag inte äta maten. Det bara bränns i munnen. 


Två andra saker jag inte klarar av men skulle vilja gilla (kanske mest av praktiska skäl då alla andra gillar det) är kaffe och öl. Tycker både två verkar vara gott. Kaffe luktar ju helt underbart och hur gott låter det inte med en kall öl i sommarvärmen? Men så fort jag smakar något av det ryser jag av obehag... Nej det går inte. Har försökt lära mig tycka om det hela mitt vuxna liv men nej. Jag tycker helt enkelt om andra saker istället och det är ju inte dumt det heller🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: