24 november 2021

Eftermiddagsträning

Jag hade glömt sätta i värmaren på bilen så när klockan ringde stängde jag bara av den. Kände inte alls för att gå ut i sju minus grader och försöka få igång bilen. 


Så efter att jag slutat jobbet åkte jag och tränade. Jag gjorde alltså tvärtom mot mina vanliga rutiner. Så spännande är mitt liv att en sån grej ens blir till en grej. Man får blogga om det lilla man har att blogga om helt enkelt. 


Men jag körde ett så jobbigt pass på löpbandet! Så här får ni ett tips: Ha ett högt gåtempo. Den hastigheten man har precis innan man börjar springa. För varje minut öka lutningen på bandet tills det är uppe på maxlutning. Sen gör likadant men minska lutningen en minut i taget tills man är nere på noll igen. 


Vad resten av eftermiddagen/kvällen bjöd på? Ja det blev till att skjutsa barn till olika träningar. Jag och Ebbe gick promenad under tiden. Hämtade först Hugo och sen handlade vi mat innan Leah skulle hämtas som slutade lite senare. Ja det gamla vanliga. E n vanlig tisdag med lite annorlunda ordning på rutinerna. Galet värre. 


//Sofie 

Inga kommentarer: