29 november 2021

Första Advent!

 

Det var ju första advent igår! Det firade vi med en mysfrulle tillsammans hela familjen. Det blev Pontus hemmagjorda risgrynsgröt och så tändes såklaet första ljuset. Första gången ever som jag har en annan adventsljusstaken med! Jag köpte en när Pontus och jag flyttade ihop för 14 år sedan. Tyckte dessa snöbolljus passade bra att ha som adventsljusstaken. 


Leah hade sen bokat in att hon skulle ta tåget till Minna. Hon kunde ju inte vara med på hennes födelsedagskalas så de skulle ses då istället. Efter att jag lämnat av henne vid tåget så svängde jag förbi gymmet och körde ett pass där. 


Stannade till vid ica för att hämta ut ett paket. Passade då även på att köpa med saffransbullar hem till eftermiddagsfikat. 


Men där blev jag lurad. Det var inte alls några saffransbullar. De smakade citron? Så besviken. 


Efter att ha kollat på ytterligare ett par avsnitt av Taskmaster så ringde Elin och sa att de skulle åka in på skyltsöndagen inne i stan. Så jag och Hugo satte oss i bilen och åkte dit vi med. 



Bästa köpet blev det jag har runt handlederna, reflexer! Hade glömt ta på mig det så var tvungen att gå in och handlade ett par både till mig och Hugo. Jag svär ju alltid på alla andra som inte har reflexer så då måste jag ju själv ha det på mig. Världens enklaste livförsäkring. 

Vi hade en trevlig stund på stan. 



Minna avrundade med att slänga sig i snön och göra en snöängel. För det gäller ju att passa på medan det finns sa som Minna så klokt sa. 


Vi åkte bara hem och vände för Leah hade träning med friidrotten sen. 


Ja det var väl typ min första advent det. Nu är vi taggade för en ny vecka! Typ. 


//Sofie 


Inga kommentarer: