23 november 2021

Paket med posten


Hejsan hoppsan måndag! Vecka 47 går vi in i nu. På fredag fyller Minna år och på söndag är det första advent. Tror det kan bli en bra vecka det här. 


Förutom träning och jobb så åkte jag en sväng och hängde med det här gänget efter jobbet. Det blev bara en kortis då jag var tvungen att åka hemåt sen men mysigt att få gosa en liten stund med några av mina favorit tjejer. Det var fullt ös medvetslös som ni ser.  


När jag kom hem sen svidade jag om till lite varmare kläder så jag kunde ut och gå med Ebbe. 


Efter promenaden så gick jag in på ICA för att hämta ut en paket. Hade fått en pappersavi hem i brevlådan om att jag hade ett paket att hämta ut. Det är inte ofta nu för tiden som man får hem en avi i brevlådan när man ska hämta ut paket. 


Jag var säker på att det var en grej jag redan hämtat ut (lång historia) men tji fick jag! 


Det låg allt ett paket där på Ica och väntade på mig. Blev lite förvirrad och undrade vad jag nu hade beställt som jag glömt bort. 

Men det var inget som jag hade beställt! Det var supersnälla Jennie om skickat ett paket till mig. En ny fin mugg jag kan ha och dricka te ur. Så roligt då jag sa till Pontus på morgonen att jag saknar en bra mugg då min gamla favorit har gått sönder. Nu har jag ju en ny! 


Jennie hade även hittat denna charmiga lilla båt på en loppis och tänkt på mig. Den ska få stå på hyllan i matrummet.


Så kul att få såna här typer av paket! Synd bara att det är så satans dyrt att skicka paket annars hade jag lätt gjort det oftare till kompisar. Så kul att kunna skicka om man hittar något passande som man vill ge bort. Två vänner bor ju åt varsitt håll i landet så det passar ju väldigt bra att kunna liva upp det med ibland roliga saker man kan skicka. Jennie och jag skrev alltid brev till varandra när vi var små. Varför gör man inte sånt för längre? Det är ju en helt annan sak att få ett brev med posten än ett meddelande på Messanger. Eller att få ett paket från en vän är ju bra mycket roligare än hämta ut något man själv beställt. 



//Sofie 

Inga kommentarer: