29 mars 2022

En sjukare typ av dag

Nej jag vaknade inte piggare. Helt genomförkyld och ont i bihålorna. Tog ett snabbtest för covid som vi hade här hemma (bara för att kolla) men det var negativt. Anade det då jag känner igen mönstret allt för väl. Även om det nu var ett tag sen sist. 


Min måndag spenderades mesta dels vilande. Jag har börjat kolla på Familjen Macahan. När jag väl kollar på en serie så är det inte en av de senaste direkt. Men en av de bästa! Ett avsnitt är ju 1 1/2 timme långa så jag har ju lite att göra. 


Hade Ebbe hemma men jag tog mig inte ens ut på en liten minipromenad med honom. Så trött och helt slut. Dessutom blåste det halvstorm här igår så inget vidare väder för mig och mina bihålor. 


Dagens händelse var när jag åkte och hämtade Leah som varit hos en kompis efter skolan. Stannade även till vid äggboden på vägen hem. Älskar att de säljer Bauta Ägg. 

Och bauta är de om man jämför med ett "vanligt" ägg. Vi äter rätt mycket ägg här hemma så vi är stammisar borta i äggboden. Jag äter ett ägg varje frukost och Pontus har alltid med sig ägg till lunch. Så det blir minst ett par plattor med ägg i månaden. 


//Sofie 

Inga kommentarer: