27 mars 2022

Henrik Nyblom

I fredags var jag faktiskt ledig. Jag har varit så trött sista tiden så en extra ledig dag kändes så välbehövlig. Kan det vara vårtrötthet jag drabbats av? På ett sätt känner jag mig piggare tack vare ljuset och att det blivit varmare men ändå så seg på något viss. 


Men ett pass på gymmet blev det allt! 


Och en biltvätt för stans smutsigaste bil. Sådär smutsig så man knappt såg ut genom rutorna. 


Efter att bilen fått sitt fick hunden (och matten) en promenad. Men när jag tog ur Ebbe från bilen upptäckte jag att han var blöt på hela huvudet! Ingen annanstans var det blött i bilen bara på Ebbe. Det måste läckt in från någon konstig vinkel i biltvätten mitt på Ebbe där han satt där bak. Eller något liknande. Har aldrig varit med om att det blivit blött i bilen när jag kört den i biltvätt innan dock... 


Såklart blev det även matshopping och så var jag inne på Jysk och köpte dynor till utemöblerna som de sålde för bra pris. Det fina vädret för en ju sugen på att göra vårfint men vad jag förstått så kommer det bakslag nästa vecka så får vänta ett tag till. 


På kvällen begav jag och Emma oss ut på roligheter! Henrik Nyblom var i stan så vi hade köpt biljetter för att gå på det. 


Vi började med att äta på Axels restaurang. Det var god mat men servicen kunde kanske varit bättre. Av någon anledning severade de inte hamburgare innan kl 19 (?) Och npgit alkoholfritt alternativ förutom läsk och vatten hade de inte att erbjuda. Såna saker som sänker betyget lite men vi hade det väldigt trevligt ändå🙂


Mätta och belåtna gick vi för att få skratta. Och det fick vi! 


Helt galen är han och så bra! Skrattmusklerna fick jobba ordentligt denna kväll. Så kul att det kommer bra standup även till vår lilla stad. Vi hade helt klart en bättre fredagskväll! 



//Sofie 

Inga kommentarer: