23 mars 2022

Trasiga däck...

När jag åkte till gymmet på morgonen så började det lysa rött för glatta livet på instrumentpanelen. Det stod att det var punktering på ena däcket. Som tur är var jag typ framme vid gymmet så kunde stanna. Klev ur och kollade däcken, men de såg bra ut? 


Så efter jag tränat vågade jag åka hem även att lampan lyste för fullt. Pontus kollade också däcket och trodde inte det var punktering. Däremot kollade han luften och fyllde på mer och då slocknade lampan och bilen blev nöjd. 


Passade på att fylla på luft även i gammelbilens däck som också började bli dåligt. Då lyckades Pontus ha sönder ventilen så bort med hela däcket för att ta med det och lämna in på lagning. Riktig däckaction så här på tisdagsmorgonen. 


Vi hade ett möte senare på eftermiddagen så jag slutade senare än vad jag brukar. Hem och byte om för att sen åka in med Hugo till hans träning. Jag och Ebbe gick promenad med Emma undertiden då hon med hade barn som tränade samtidigt. 


Jag har ju lite längre tid att slå ihjäl då Leahs träning slutar en halvtimme senare än Hugos så jag hann även med en matshopping innan vi äntligen kunde åka hem. Fy fan så skönt att få komma hem. 



//Sofie 



Inga kommentarer: