21 mars 2022

Fadderbarn

I lördags så hade vi dop inplanerat som vi skulle åka iväg på! Så roligt att ha såna saker i kalendern igen efter dessa två pandemiår. Och inte vilket dop som helst det var lilla Elliot som döptes och jag hade fått äran (tillsammans mer Linda) att vara fadder❤ Fast jag säger gudmor. Det låter finare tycker jag. Så nu har jag äran att vara gudmor till hela tre barn. Nayla, Tilde och nu också Elliot. 


Jag och Leah drog iväg på förmiddagen för att inhandla doppresent. Det gäller ju att vara ute i god tid. 


Det tog sin lilla stund för som alltid när man är ute i sista stund hittar man ju inte det man söker direkt precis. 


Men det blev en present inhandlad! Hugo däremot drog iväg för att spela två borta matcher med innebandyn. Pappa ställde upp och följde med honom så vi andra kunde åka på dopet. Men vi fick med oss Minna som sällskap så vi fick ändå två barn med oss🙂


Jag knäppte inte en enda bild i kyrkan (av förklarliga skäl) så tvingade Pontus att ta. Tvingar som i hade jag inte sagt åt honom hade inte ett enda kort tagits. 


Leah och Minna tyckte dopcermonin i kyrkan var så kul! 


Så ärofyllt att få bli fadder/gudmor igen! 

Och jag har aldrig varit på ett dop med en så nöjd huvudperson. Elliot var på strålande humör under hela dopet. Inte bara det att han inte grät eller skrek. Nej han tokskrattade sig igenom hela ceremonin! Det här med att bli döpt kan han nog tänka sig göra fler gånger. 


Jättemysigt litet dop var det. I samma kyrka som även Tilde och Lykke döptes i och samma fina väder som det var när de döptes var det i lördags. En stor sol på en helt klarblå himmel. 


Efteråt blev det dopfika. Tog då jag några bilder? Näpp. Knäppte den här på när de öppnade presenterna. Minna, Saga och Benjamin hjälpte till för glatta livet. 


Barnen hade väldigt kul då de sprang omkring och lekte både ute och inne. De små fick även igång de större barn så det var fullt ös. 


Efter dopet så fick vi med oss Alma hem som skulle sova över hos Leah. Klockan hann bli nästan halv åtta på kvällen innan vi var hemma. Då slängde vi ihop lite varma mackor till kvällsmat och sen somnade jag gott i soffan framför tv:n.



//Sofie 


Inga kommentarer: