22 mars 2022

Innebandy och städning

Leah och Alma tog sovmorgon här hemma i söndags medan vi andra fick kliva upp till ljudet av väckarklockan. Hatar att behöva ställa klockan på helgerna. Mår fysiskt dåligt av det. 


Först ut var Hugos innebandymatch. Hemmamatch så det var ändå okej. Medan han blev avlämnad där så gick Pontus och jag en promenad med Ebbe undertiden. 

Så fint väder men kallat! Det är fortfarande iskallt på nätterna så det tar ett tag innan värmen kommer på dagarna. 


Sen blev det till att titta på dagens första match. De vann rätt överlägset med 10-3. Hade laget spelat så här bra som de gjort andrs halvan av säsongen även första så hade de nog vunnit serien. Nu slutade de fyra och det är ju inte heller en dum placering. 


Efter matchen åkte vi hem. Jag var så seg. Madsa att göra men ingen ork. 


Den där städningen hänger alltid över mig. Den hinns aldrig med ordentligt. Skulle behöva storstäda hela huset. Gno rent alla lister, luckor etc. Men det hinns liksom aldrig. Får vara glad att jag hinner dra ett varv med dammsugaren genom huset ibland (om även det alldeles för sällan). 

I söndags hade jag tänkt ta tag i det men det blir ju inget gjort när man hela tiden måste avbryta för skjutning av barn, matlagning, hundpromenad etc. 


Efter lunchen skjutsade jag in Hugo som skulle följa med 09-laget på borta match. 4 innebandymatcher blev det för Hugo i helgen. Han var överlycklig att få spela så mycket. 


Sen på eftermiddagen åkte vi återigen in till stan då Leah skulle spela match. 


Jag passade återigen på att njuta av det fina vårvädret mer en promenad med Ebbe i väntan på matchstart. 


Så himla fint det är ute nu när det börjat blomma lite överallt. Våren är verkligen den bästa tiden på året. 

Och sen blev det återigen att bänka sig i idrottshallen för att kolla in nästa match. Det blev en väldigt tuff och jämn match som tyvärr slutade med förlust för tjejerna. Men de kämpade på bra! 


Vi blev sen kvar en stund då Alma skulle bli hämtad så vi väntade med henne. Ja sen blev i stående ute pratades ett bra tag jag och Cissi när hon kom. Så klockan drog iväg och hann bli sju innan vi bar hemma igen. Skönt då att Pontus förberett maten så det fanns lasange klart när vi kom hem. Ja det var min söndag det. Nästa helg blir det ännu mer innebandy då båda barnen ska på cup i Jönköping. 


Just nu är vi inne i en väldigt intensiv period då alla barnens idrotter håller på samtidigt. Efter cupen nästa helg så är iallafall innebandyn på paus för ett tag. 


//Sofie 

Inga kommentarer: