01 mars 2022

Sista söndagen i februari

Det blev en lugn söndag. Hade som plan att städa här hemma och gå promenad i det fina vädret. 


Efter att barnen och Pontus åka iväg efter frukosten till fotboll och kusinhäng så la jag mig på soffan och somnade som en stock. Ja jädrar vad skönt jag sov. När jag väl vaknade till liv så tog jag mig i kragen. Åkte in till stan och besökte Jysk för att inhandla några korgar till Hugos nya garderob. Sen gick jag en långpromenad med Ebbe och njöt av solen. 


Väl hemma igen städades och tvättades det. I slowmotion kändes det som det gick men jag fick allt gjort som jag skulle innan det var dags att köra barn till träning. 


Ja det var väl min söndag det. Älskar lugna dagar utan massa inplanerat. De dagarna är rätt sällsynta så jag njuter extra av dem. Sen har jag såklart haft tv:n på under dagen och hört all rapporteringen från Ukraina. Och rätt som det var dök lillErik upp i rutan.


Blev lite glad för en stund. Att Berts kompis står där och rapporterar gjorde att jag fick ett leende över ansiktet för en stund. Mitt i allt de tragiska som sker runt om oss. Fy vad hemskt det här är! Kan snart inte kolla på nyheterna längre. Mår så dåligt av alla bilder och nyheter som hela tiden pumpas ut. Önskar man kunde göra något. Något mer än bara skänka pengar/saker men man får göra det lilla man kan. 


//Sofie 

Inga kommentarer: