26 januari 2023

Andra dagen i vecka 4


Ännu en dag i årets vecka 4. Årets fattigaste dag så här precis innan löning. Jag kan bara instämma i det. Tycker det är värdelöst att få decemberlönen innan jul. Måste ju vara det som gör att det känns extra långt mellan lönerna i december och januari. 


Jag tog mig upp och körde ett träningpass på gymmet innan jag for till jobbet. Det är ju lite nya ansikten på gymmet så här års. Det brukar hålla i sig januari/februari och en bit in i mars men sen är det vi gamla vanliga som är där. 


Det är man som typ alltid tränar samtidigt som mig och har gjort länge. Vi var ofta först på plats å tränade även på det förra gymmet så det är ju några år. Det konstiga är att vi knappt pratat med varandra men ändå setts så regelbundet under så lång tid. 


Klart man hälsar och säger några småsaker men sen är det i med lurarna och fokus på sitt eget. Man är ju nte görpepp på att småprata vid den tiden på morgonen.
 

Annars då? Jo tisdagen var sig rätt lik. Hämtade och lämnade barn på olika träningar. Gick en långpromenad med Ebbe mellan två av dessa träningar. Japp det var väl min tisdag det. 



//Sofie 

Inga kommentarer: