29 januari 2023

En dag med loppisbesök

Lördagen bestod av olika ting för hela familjen. Leah var på bortamatch, Hugo hade i uppdrag att sitta i sekretariatet under poolspel i innebandy och Pontus var iväg för att snickra på Leahs garderober. 


Jag då, vad ägnade jag lördagen åt? Jag och mamma åkte en liten loppisrunda. 


Först åkte vi till favoriten i Hestra och därefter åkte vi vidare till Asbyloppan. Sen åkte vi till Österbymo där det anordnades loppis. Det var personer som stod och sålde vid bord. I lokalen nedanför var det en butik och ett café. 


Röda korset hade också en butik där så vi avslutade med att pka dit innan vi for in till stan igen. Vi möte upp Leah som kommit tillbaka från sin borta match. Tyvärr blev det storförlust för tjejerna men Leah var ändå inte allt för sur som tur var. Hon kan lätt bli det vår dotter hennes humör brukar inte vara att leka med vid förlust. 

Det blev en del fynd från vår loppisrunda. Bland annat flera fina halsband. 

Hjärtan är så fint och klassiskt när det kommer till halsband. Här i en längre guldig kedja. 

Älskar det här halsbandet! Kommer bli en favorit. 

Även skor fyndade. Moheda dojjor för en femtiolapp, jo jag tackar jag! 

Dessa svarta tamaris handlades för 65 kr. Som nya! 

Dessa tre tavlor ska få komma upp på väggen här hemma. Ska vara komma på vart. Velar mellan två olika platser. 

Inga klänningar? Jamen självklart hittades även klänningar! Den här svartrandiga i lös härlig modell i linnetyg. 40 kr så ett helt okej pris. 

Gult är så fint! En YAS Klänning för en femtiolapp. Kommet bli fin i sommar med lite solbränna på kroppen. 


Vet ni vad jag ägnade min lördag åt sen? Jag kollade på konståknings EM och isdansen! Sååå himla fina och duktiga. Kan ingenting om konståkning förutom såklart saker såklart. Ramla är ju inte bra för poängen liksom. Men ändå så roligt att kolla på. 


Ja jag lagade även mat. Ännu en middag tillagad av frun här i huset. Gjorde till och med en två rätters för jag slog på stort och gjort även efterrätt. En Key Lime Pie i glas. Skitgott blev det! Googla och testa vetja!


//Sofie 


Inga kommentarer: