31 januari 2023

En ny vecka med fräschare hår

Sovmorgon var tanken men nja, så blir det ju sällan för mig. Sover så dåligt om nätterna. Är det inte bortdomnade armar så är det spring på toan eller en katt/hund som håller igång...


Så även att alarmet var ställt senare gick jag upp typ som vanligt. Drog till gymmet och sen åkte jag hem. Åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning. Ja jag hann även med att hänga tvätt och sätta igång en maskin till. 


Skjutsade barnen till skolan och sen var jag och lämnade av Ebbe hos mamma och pappa. Jag styrde sen bilen vidare för ytterligare en arbetsintervju. Intervjun gick bra även om det blev lite stressigt då jag upptäckte att jag tagit fel på tiden med en halvtimme. Tur då att jag var ute i så god tid så jag hann. 


Intervjun gick bra och jobbet verkar superspännande! Får se vad de säger om ett par veckor när de återkommer. Enda nackdelen är att jobbet är i Linköping... Men ja, jag får ta ställning till det om det ens skulle bli aktuellt. Jobbet i sig trots jag skulle vara spännde och kul. 


Efter det besöket så åkte jag tillbaka och jobbade på som vanligt. Körde lite extra på eftermiddagen då jag ju kom dit senare. 


Hann bara hem och slänga i mig en macka i farten innan vi åkte igen. Hugo hade träning och jag hade tid hos frissan. Nej inga hairtalk den här gången (tyvärr...) men en uppfräschning. Håret såg så slitet och tråkigt ut efter att jag tog ur slingorna så nu blev det klippt och även en liten uppfräschning i färgen med slingor. 


Jag höll på att somna! Jag fick verkligen anstränga mig för att inte falla ihop av trötthet där i stolen. 


Ja klockan var över sju innan jag var hemma igen med alla barnen som hämtats upp på olika ställen. Åt middag och kollade på 10 års jubileumet av Husdrömmar på SVT play. Det var min måndag det. Helt bildlös men ändå helt okej🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: