23 maj 2013

10 kilometer

Denna dagen har bestått av jobb för min del. Slutade rätt skapligt så kunde hämta barnen tidigare, skönt! 

Pontus har varit duktigt och klippt gräset och trimmat bort massa så nu är det fint igen på tomten vår. Själv tog jag mig en löprunda i det superfina vädret! Tänk att det ska behöva vara sånt rugg väder på dagarna, tänk om det kunde få vara sånt här fint vårväder hela dagarna i stället?:)

Sprang milen utomhus för första gången i år. Och för första gången så var jag lite bedrövad över att jag inte tog tid när jag sprang. Gick så himla bra så jag tror jag sprang på en bra tid, men vad vet jag. 

Jag tillhör nog en minoritet när det kommer till löpare. Jag springer bara. Utan musik, utan tidtagning, utan telefonen fastklistrad på armen... Jag bara springer. Pontus förstår inte hur jag kan göra det. Han har värsta pulsklockan där han kan se allt när han springer.

Fast ibland tar ju även jag tiden för å se hur jag ligger till. Speciellt på vissa distanser. Milen är ju en sån. Alla har ju en tid på milen. Det är ju lite speciellt:) 


Hittade förövrigt dessa två bilder liggandes bredvid varandra. Leah som varit och rotat i lådan med framkallade-bilder-som-fortfarande-inte-kommit-in-i något-album-ännu. Det roliga med dessa två bilder är att det skiljer exakt ett år på dem. På den ena var det bara 12 timmar kvar innan Hugo föddes (vilket jag inte hade en aning om då. Bebisen i magen skulle komma i augusti. Det var jag helt övertygad om) och på den högra bilden så firar vi Hugos ettårsdag på "White Lady". Det händer mycket på ett barns första år! 

Lite roligt att just de två korten hamnat bredvid varandra. 

Nu ska jag ta kväll. Är trött. God Natt!

//Sofie

Inga kommentarer: