16 maj 2013

Annars då?

Jodå sitter nyduschad i soffan och kikar på Sverige-Kanada i hockeyVM. Pontus står i köket och slänger ihop något gott. Har inte ätit sen lunch så magen börjar kurra. Blir sen kvällsmat idag.

Känns som jag hunnit med mycket idag. Det gillas. Städade huset på morgonen/förmiddagen (ja golven kvar men de tar jag imorgon), var och lämnade två rena barnen hos Elin, var på möte på jobbet, hämtade två väldigt smutsiga barn hos Elin, var förbi mamma och pappa en sväng (eller pappa, mamma jobbade), nattat barn, tränat och ja det var väl det. Vet inte om jag hunnit med mer saker än vanligt med allt har liksom bara rullat på idag. Det är skönt med såna dagar.

Måste bara tillägga att de två inläggen om vad jag shoppat här nedanför är mina första sponsrade inlägg här i bloggen! Hade man en blogg och skrev om företaget så fick man gratis frakt. Inte illa va?:)

ÄNTLIGEN efter att ha bloggat sen 2007 så gör jag en liiiten förtjänst på det:) Enda anledningen till att jag bloggar, för att tjäna pengar på den. Men det har ni väl redan märkt vid det här laget:)

Nu ska jag äta och heja på Sverige.

//Sofie

Inga kommentarer: