14 maj 2013

Fotbollsskola

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Och att Leah ska bli klar i duschen. Hon tar en långduch ikväll hon. Svettig efter fotbollen:) Efter jobb och dagis, med en liten mellanlandning här hemma, så åkte vi iväg på fotbollsskola. Emelie som tipsade om att de kört igång med det i Sommen. Det som var extra bra var att det var för flera åldersgrupper samtidigt så både Hugo och Leah fick prova på och spela.

Jag var superimponerad över hur barn födda 2010 kunde vara så duktiga. Trodde det skulle vara smått kaos i gruppen Leah var med i men inte då. De var så duktiga alla barnen. Bra ledare hade de!

Pontus fick vara med Hugo och hans grupp. Hugo tyckte det var kul med fotboll. Efteråt så kunde han inte sluta le för han tyckte det var så kul och undrade när han skulle få spela nästa gång:)



Det var förövrigt inte bara Hugo och Leahs första fotbollsträning. Det var även min. Alla i mina familj har typ spelat fotboll. Utan jag. Så det var inte helt fel att jag fick vara med de yngsta på deras första träning, vi ligger på ungefär samma nivå:)

Nu ska jag locka ut LisaFisa ur duschen. Det är en fröken som tycker om att stå och dra sig i varmvattnet:)

//Sofie

Inga kommentarer: