22 maj 2013

21 Maj bara försvann

Typ. Så fort dagen gick igår. Inte en tanke på att blogga och det händer inte ofta att jag glömmer bort det.

Jobbade hela dagen igår. Sen var det snabba puckar med att hämta barnen på dagis och sen hem och byta om. Hugo skulle på fotbollsskola med Pontus och jag och Leah åkte på 1årskalas för Stella som blev ett helt år. Barnen lekte och stojade tillsammans och klockan var kvart över sex innan vi var hemma igen.

Lyckades även ÄNTLIGEN hitta och bestämma en bröllopspresent till Cissi och Martin som gifter sig på lördag. Hoppas nu verkligen det hinner komma innan helgen. Det stod att det skulle levereras på torsdag men man vet ju aldrig.

Min mobil har än en gång fått spelet så nu måste jag bara införskaffa en ny. ORKA! Gahh och här i stan finns det inget ställe längre att köpa någon så måste åka in till Linköping. Se om jag orkar med det idag då vi är lediga. Har egentligen fobi för att köpa såna där saker själv med massa provisions lystna säljare som anfaller en. Skulle vilja ha någon med mig som moraliskt stöd. Någon?:)

Om jag ändå tar mig in till Linköping borde jag ta tag i och skaffa nya löparskor också. Kanske går sådär med Hugo och Leah med mig. Hmm se hur jag gör.

Nu blir det frukost!

//Sofie




3 kommentarer:

Hannah sa...

Hör av dig om du åker hit! :D

Jennie sa...

Jag ringde och skickade sms igår men fick inget svar. Men nu kan du ju skylla på mobilen. :D

Zouphie sa...

Blev ingen tur till Linköping idag men när jag ska åka hör jag av mig till dig HannahPannah:)

Ja Jennie min mobil är så himla seeeeg! Det går inte göra något med den utan att det tar hundra år för den å reagera. Men om du vill så slå en pling hem hit ikväll:)