25 oktober 2018

Världens bästa fransböjare Shiseido

Jag MÅSTE bara tipsa på denna underbara fransböjare!

Jag har under alla år köpt billiga fransböjare från typ H&M och liknande ställen. Jag har alltid trott att det är samma skit vare sig man köper dyr eller billig. Men ack så fel jag haft under alla dessa år!


Jag såg i någon blogg (kommer tyvärr inte ihåg vilken) att de tipsade om en fransböjare som skulle vara så bra. Klickade mig till hemsidan, men klickade bort i samma ögonblick jag såg vad den kostade. Fast sen fick jag upp kommentarerna under inlägget och alla verkligen hyllade denna fransböjare. Fanns inte någon som testat den som var missnöjd.

Så jag blev övertygad och jag klickade ändå hem en. 275 kr är mycket pengar för en fransböjare. Iallafall för mig som annars köper en för 39.90 kr.

Men oj oj vad den är värd sina pengar! Jag fick hem den häromdagen och jag har fått nya fransar sen jag började använda den. Jag är ingen storsminkare, men de sminkprodukter som jag köper vill jag ska vara bra. Jag har blivit mer kräsen ju äldre jag blivit både när det kommer till smink och hårprodukter. 

Allt är inte bättre för att det är dyrare men den här fransböjaren är fasen det!

Den och Lancome's mascara Doll Eyes är mina måsten i sminkväskan.

//Sofie



Inga kommentarer: