12 april 2024

Åskoväder i april

Natten till i onsdags var så konstig. Det spöregnade och åskade för fullt! Trodde jag drömde men det kan visst åska även såhär års. 


På tåget till jobbet så började jag på en ny bok. Har tidigare läst "Tatueraren i Auschwitz" som var bra så när jag hittade den här på bokrean fick den följa med hem. Inte den lättsamma typen av bok direkt. Kände faktiskt att det var lite halvtungt att läsa en onsdagsmorgon. 


Fick låna ett annat gäng böcker av mamma och de är av det lite mer lättsamma slaget så nästa bok får blir en av dem. Måste ju ha lite balans mellan vad jag läser för något. 

När jag kom hem på kvällen så blev det en promenad med Ebbe. Inte alls lika varmt som dagen innan och det blåste halvstorm. 


Men solen visade sig och bara det gör en på bättre humör! 


Ebbe tycker vårsolen kan vara lite tröttsam. 


Rätt som det var när vi gick där så var det en grävmaskin längre fram. Fick koppla Ebbe och gå försiktigt förbi då jag inte visste om föraren såg oss. 


Så skönt att gå promenader igen här hemma. Äntligen komma igång lite igen med vanliga rutiner efter ryggskott och förkylningar. Förkylningen håller fortfarande i sig men den blir sakta med säkert bättre den också. Var sugen på att kicka igång träningen igen men jag ska avvakta hela den här veckan så är jag förhoppningsvis helt pigg nästa vecka. Känns bara skönt att komma igång och kunna gå oromenader som vanligt igen. 




//Sofie

Inga kommentarer: