08 april 2024

Lördagen

Lördagen vaknade vi upp och åt hotellfrukost innan vi gav oss ut på stan en sväng innan dagens första match började.


De var inte helt i sin vanliga form tjejerna. De inledde starkt med en 2-0 ledning men tappade det de sista minuterna och det blev tyvärr en förlust med ett måls marginal. Ändå starkt jobbat då dem möte det laget som vann hela cupen förra året men surt att de tappade ledningen. 


Efter matchen så blev det en lunch på stan med mamma och pappa. Köpte en kycklingsmörgås som var riktigt god. Det är sånt här jag verkligen kan tycka är så lyxigt att man en lördag kan gå och ta en lunch ute på stan med ett glas vin till. Det hör verkligen inte till vanligheterna men är väldigt trevligt. 


Vi hade sen några timmar på eftermiddagen att slå ihjäl innan nästa match skulle spelas så jag och mamma passade på att gå på bio. Vi såg "Den sista resan" som Filip och Fredrik gjort. SÅ HIMLA BRA! En sån genuin och fin film på alla sett och viss. Gå och se! 


Därefter blev det innebandy igen. Återigen spelades en jämn match men tyvärr det blev ingen vinst nu heller. Laget som annars brukar spela så himla bra kom liksom inte upp till den nivån alls. Lite frustrerande när man vet hur duktiga de kan vara. 


Efter matchen så var vi ett gäng föräldrar som drog iväg för att äta ihop. Det var lite svårt att få bord på någon restaurang så här i sista minuten till ett större gäng. Vi fick ett bord kvart över nio så innan blev det fördrink hos några andra föräldrar på deras hotellrum. Cava i kaffekopp funkar det med!


Det blev verkligen en sen middag då vi inte fick in maten förrän straxt innan 22. Men så gott det var! Jag tog en röding som var helt perfekt. 


Det blev massa prat, skratt och gott dricka innan vi alla var tvungna att dra oss tillbaka då det vaknades tidigt match igen dagen efter. 




//Sofie 

Inga kommentarer: