02 april 2024

Första april din dumma sill

Annandag påsk sammanstrålade med första april i år. Så denna dag klev vi upp och gjorde födelsedagsfrukost och sjöng för vårt aprilskämt i familjen. 

Härligt med stora barn som fixar och donar själva. Ebbe och jag hade hissa flaggan ansvar. 


Vi kraxade fram någon slags födelsedagssång till födelsedagsbarnet. Presenter blev det också vilka Ebbe var väldigt nyfiken på. 


Jag mådde verkligen skit sen. Fittförkylning och skitrygg rent ut sagt... låg i sängen och läste hela förmiddagen fram tills att det knackade på dörren. 


Svärföräldrarna kom förbi för att säga grattis till sitt favorit barn (Pontus ord). Trevligt att ses och få vara social en stund. 


När de åkt sen var jag återigen däckad. Orkade mig upp för att ordna med middag till födelsedagsbarnet. En gång om året slipper han stå i köket. 


Sist på bollen men testade att göra såna pinsa pizzor och vet ni? Såååå jäkla god den blev! Särskilt min. Hade kronärtskockskräm, creme frachie med smak av vitlök och parmesanost, luft torkad skinka, rödlök, ruccolasallad och ja... Det var nog det? Gott som fasen var det. Det kommer vi göra fler gånger 


Sen blev det hockey och nu är det Leah och Pontus tur att våndas i hockeyslutspel. 


Jag gick och la mig efter andra perioden då jag var helt slut. Behövde min skönhetssömn för att förhoppningsvis kunna vara tillräckligt på benen för att jobba dagen efter.



//Sofie

Inga kommentarer: