18 april 2024

Smörgåsrån❤️

 


Var på gymmet denna onsdagsmorgon och vet ni? Jag värmde upp på cykeln i hela 10 minuter och det gick hur bra som helt med ryggen! Har inte suttit på cykel på snart 10 veckor så det kändes helt underbart bra att kunna göra det igen. 


Vill inte gå för hårt ut med träningen så här i början så tänker att varannan dag kanske blir lagom till att börja med. Hade sån hemsk träningsvärk i armarna efter måndagens pass. Märks att jag inte styrketränat på ett tag så att säga. 


Efter jobbet blev det bland annat uthämtning av paket och mathandling. Skulle handla både inför Leahs födelsedag och till frukost till jobbet. En gång i månaden äter vi finfrulle och har ett rullande schema så vi turas om att köpa. Så det blev en rejäl handling. Men! Jag blev så glad så glad! Har sedan NOVEMBER varit sugen på smörgåsrån men har inte funnits att få tag på någonstans. Har på riktigt kollat varje gång jag varit inne i en mataffär men inte sett det förrän nu! 


Blev så himla glad! Gissa vad jag åt på kvällen sen. 


Väl hemma var det bara till att få in matvarorna och sen byta om lite snabbt då jag och Ebbe bokat in promenaddejt med Emma. 


Och vet ni! Ingen av oss hade mobilen med oss och vad stöter vi på under promenaden? Inte en, inre två utan tre älgar! Så ståtliga och fina. De var inte alls långt bort från oss. Så himla fina. Ebbe han la däremot inte märket till dem men det var ju bara skönt. 


Fick sen agera taxi för att hämta barn som tränat men jag behövde inte laga någon mat iallafall. Det var bars att sätta sig vid dukat bord när vi kom hem vilket var väldigt skönt. 



//Sofie 


Inga kommentarer: