13 augusti 2017

Cruisingen

Vi åkte in till stan igår och gick med hundarna. Passade på att kolla in alla bilarna och allt annat runt omkring som var i stan. Det livar verkligen upp när cruisingen kommer till vår lilla stad.

Hundarna var riktigt duktiga på att gå där bland allt folk och alla hundar som vi möte. Trodde de skulle vara trötta när vi kom hem igen men inte. De började leka och bråka med varandra på en gång och höll så på resten av dagen/kvällen.

Jag körde ett träningspass hemma på altanen med innan vi fick middagsgäster. Krille, Sarah, Emma, Ville, Tina och Jocke kom förbi för grillning.

Pontus, Krille, Jocke och Tina skulle stå som flaggvakter och hålla koll så att bilarna åkte där de skulle igår på cruisingen. Hugos fotbollslag hade fått i uppgift att samla ihop ett gäng frivilliga som kunde stå ett par timmar på kvällen och vara flaggvakter. Snälla anhöriga som vi har så fick laget ihop tillräckligt med folk och det kom in en bra slant till lagkassan.

Jag och barnen åkte in och gick och kikade på alla bilarna efter att vi hade ätit. Mamma kom och hämtade upp oss så vi gick en sväng på stan ihop med Sarah, Emma och Ville med. Roligt att se alla fina bilar, alla glada människor och känna av stämningen. Förra året åkte vi ju med i Sandra och Robbans Pontiac men de kom tyvärr inte ner i år då det var något trasigt på deras bil.


Vädret var ju lite sisådär men vi slapp ju ihållande regn iallafall. Synd då vädret var så fint i fredags, att det inte kunde fått hålla i sig även över lördagen. Det är ju rätt väderberoende ett sånt evenemang men vi hade det trevligt ändå:-)


Jag invigde en ny klänning jag köpte via Wish. Mitt första köp därifrån så var lite nervös om den skulle passa men det gjorde den! Passade bra för kvällen tyckte jag:-)

Det var två trötta barn som jag stoppade om i sängen sen. De somnade på en gång igår kväll. Jag själv la mig i soffan och skulle kolla på tv:n men somnade jag med. Vaknade när Pontus kom hem så gick upp och la mig då. Jag somnar alltid i soffan. Lägger jag mig ner då är det som gjort för att jag ska somna där. Men det är rätt skönt:-)

//Sofie

Inga kommentarer: