11 augusti 2017

En riktig sommardag!

Sommaren kom tillbaka idag med besked! Soligt och 24 grader varmt, så härligt!

Jag startade dock dagen med att köra ett städrace här hemma. Så skönt att ha renbäddat i sängarna och fått väck dammråttorna.

Vid lunch så drog jag och barnen iväg och hämtade Minna på förskolan. Det blev succé! Hon blev helt överlycklig när hon fick se oss (eller okej, Hugo och Leah).

Efter vi hämtat Minna så tog vi oss en liten tur iväg och besökte svärföräldrarna. Eller en av svärföräldrarna, nämligen svärmor som var hemma:-) Emma och Ville var där med. Vi hälsade på deras nya kattungar som de fick hem för bara några dagar sen. Så himla söta!

Vi var rätt varma sen så åkte ner till badplatsen som är inte långt från dem. Barnen badade som tokar trots att vattnet var iskallt. Jag fick också bada då Minna ville bada. Jag förfrös inte men det kändes nästan som att jag skulle göra det.

 




 
En riktigt härlig sommar dag hade vi på stranden!

Mina barn ville inte följa med mig och Minna hem sen. De ville hellre stanna kvar hos farmor och leka med kusinerna. Så de blev kvar där så vi fick åka hem själva.

Efter att Elin hämtat Minna sen hemma hos oss så klippte Pontus gräset och jag tog mig en långpromenad med Ebbe i det fina vädret. Jag älskar den här årstiden! Så härligt att kunna gå i kvällssolen med sin favorit hund:-)

Då vi hipp som happ blev barnfria ikväll så ska vi passa på att gå ut och äta. Tänkte ta cyklarna in till stan och äta något gott. Gäller ju att passa på när man har möjlighet:-)

//Sofie







Inga kommentarer: