20 augusti 2017

Sommarlovsavslutning och gymbesök

Lördagen den 19 augusti 2017 innehöll både aktiviteter för mamman här i huset och även för barnen. Pappan fick nöja sig med att montera dit ny källardörr:-)

På förmiddagen igår åkte Tina och jag för att gå på öppet hus på ett nytt gym som öppnar här i stan. Vi tog på oss träningskläderna och var taggade. Kommer dit och det var inte riktigt som vi trodde. Vi hade förstått det som att det skulle vara mycket prova på grejer, typ testa pass och sånt. Men det var det inte riktigt. Det var mer gå runt och kika på lokalerna och så kunde man ställa frågor till instruktörerna som var där. Bjöds på lite tilltugg och sånt men efter en stund kände vi att vi sett det vi ville.

Blev istället ett pass på mitt gym sen istället. Blir nog inget byte, trivs väldigt bra på Träningscenter. Men det är alltid kul att se vad det är för nytt som ska öppna.


På eftermiddagen tog jag med mig barnen plus grannHugo och åkte på sommarlovsavslutningen av Fun4Free. Det bjöds på massa skoj så barnen var helt lyriska och vi var kvar där enda tills de stängde vid 19-tiden. Då skulle en show börja men jag började frysa och barnen var hungriga så vi skippade den. Kände att vi ändå fått ut en massa skoj av dagen:-) 


De fick prova på såna här bumpersball som de älskade! Jag mådde nästan illa bara av att se dem rulla runt åt alla håll men de kunde inte få nog av dem. 


Leah var helt galen. Hon slängde sig runt huller om buller och var mest uppochner:-) 


Hugo testade på den här där man var fastspänd i ett gummiband och skulle försöka springa så lång man kunde. Det var svårt och när man inte orkade mer så svingades man tillbaka av gummibandet (vilket nog var det roligaste).


Barnen provade även på att klättra och stapla drickabackar. Det var mycket svårare än vad de trodde. 


Hugo trillar ner med stil. 


Leah hade lättare för att få in tekniken men hennes backar trillade ner de med...


Då passade hon på att be om att få bli upphissad allra högst upp:-) 


Favoriten igår var utan tvekan att få provåka segway. De fick stå i kö länge men det var det värt. Vad de körde! Duktiga på att få in tekniken på en gång var de alla tre. 


Så nu vill alla barnen i Åviken skaffa segway. Tur vi bor på landet och kan skylla på att det inte går att åka på dem här:-) 

Rolig eftermiddag/kväll hade vi! Himla kul aktiviteter för alla barnen som dessutom inte kostade någonting. Hoppas verkligen att det blir repris igen nästa år!

//Sofie 

Inga kommentarer: