13 augusti 2017

En söndag i augusti

Sitter med balkongdörren öppen men det är kall luft ute ikväll. Riktigt kall, det är så jag funderar på att stänga.

Då var ännu en söndag snart över. Våran söndag bestod av kompislek för barnens del på förmiddagen. De leker så himla bra när de har kompisar på besök så det underlättar bara att ha fler barn här hemma:-) De var så söta och anordnade loppis. Det gick kanske inte så bra men jag gillar deras engagemang och samarbetet som de hade. Ställde upp bord bredvid vägen med leksaker som de ville sälja och skrev skyltar.


Lagade fläskpannkaka till lunch åt försäljarna och de åt med god aptit. På eftermiddagen åkte kompisarna hem till sig och då kom mamma, Elin, Anthony och Minna på besök. Bjöd på fika och hade det trevligt. Alltid lika roligt att träffa mosters favorit, fast hon tycker nog det är roligast att träffa sina kusiner:-) 


Minna är som en virvelvind, finns hur mycket energi som helst i den lilla kroppen. Tur hon är så söt så en orkar med:-) 


Pontus drog sen för att spela fotbollsmatch så när jag och barnen blev själva så ville de åka och...bada! Det har inte varit varmt idag (soligt till och från men ingen vidare värme) men de ville minsann åka och bada. Så vi packade med kvällsmat (Pontus hemmagjorda piroger, så goda!) och åkte till badstranden. Vi var ensamma där, jag var inte så förvånad direkt.



 Hugo och Leah redo för bad!


Termometern visade på 20 grader i vattnet men jag tvivlar.


Jag höll mig på land (bryggan) istället och njöt av kvällssolen.


Leah är alltid först i vattnet när det ska badas men även alltid först upp. Hon älskar att bada men börjar frysa fortast av alla. Hugo däremot är alltid sist i och sist upp. Ni ser ju här, vi hade börjat äta men Hugo skulle minsann inte komma upp, han hade INTE badat färdigt.

En till anledning att jag inte badade var att jag börjat känna av halsen. Orkar inte bli sådär sjuk igen så tar det lugnt ikväll. Ska lägga mig i sängen och kolla på Mamma Mia som visas på 1:an. Det är en perfekt söndagsfilm:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: