20 augusti 2017

Hejdå vecka 33

Snart är den här veckan över, men inte riktigt än:-) Söndag kväll och barnen sover. De somnade fort ikväll båda två. Tror de är taggade inför skolstarten imorgon.

Barnen och jag var och hälsade på Elin med familj idag. Hugo och Leah hjälpte till att rensa i deras land för att tjäna lite fickpengar till Mallorca resan. Självklart ville även Minna hjälpa till, barnarbete när det är som bäst:-)


Minna hade dock inte tålamod att hjälpa till så värst länge så medans de andra arbetade drog vi iväg en sväng till lekparken. Vi gungade, åkte rutschkana och lekte i sanden. Minna blev till världens skitigaste barn efter att vi roat oss ute. Hon tog av sig skorna och gick barfota i både jord, lera och sand. Sen lekte vi med vattnet i skottkärran och avslutade med att måla med kritor på asfalten som Minna istället målade på sig själv.


De var roligt tyckte Minna tills jag skulle duscha av henne all smuts.

Vi fick tacos till lunch där med och sen skulle barnen fortsätta med sitt trädgårdsarbete men nja, lusten/energin tog visst slut för dem.

När vi åkte hem sen släppte vi av Hugo hos en kompis så han har varit där och lekt hela eftermiddagen. Leah och jag passade på att påbörja projekt packning! Det värsta med att packa är att man aldrig kan packa helt klart för det är alltid saker man använder in i det sista. Jag blir så nojig att glömma något men tror jag har läger under kontroll.

Jobbar länge imorgon och tisdag är helt fullbokad med både jobb, tid för att fixa naglarna och frisörtid. Sen åker vi tidigt på onsdag morgon så lika bra att få den mesta packningen gjord idag kände jag. Pontus har varit iväg och spelat fotboll men kom just hem. Ska vara lite social med honom nu innan jag avrundar kvällen.



//Sofie 

Inga kommentarer: