01 augusti 2017

Hello August!

Första augusti idag! Tänk att en tredjedel av sommaren redan gått. Men än finns det tid för sol, bad, utflykter, grillningar etc. Sommaren är inte över bara för att ens semester är det:-)

Idag innan jobbet lämnade jag av två förväntansfulla barn hos mormor och morfar. De har ju åkt iväg på en liten husvagnssemester. Pratade med dem i telefon förut och det lät verkligen som att de haft en bra dag på Kolmården.

Jag slutade sent idag på jobbet så det vart bara hem och vända för sen gav Pontus och jag oss ut på en långpromenad med Ebbe. Rätt lyxigt att kunna göra det tillsammans en vardagskväll sådär.



Jag vaknade igår och hade så ont i mitt vänstra knä. Gör jätteont när jag går i trappor eller böjer mycket på det. Trodde det skulle blivit bättre till idag men det har det inte. Hoppas på förbättring till imorgon. Jättejobbigt när man böjer sig mycket i jobbet och ha ont just i knät. Det gick rätt bra när vi var ute och gick. Fick ont i nedförsbackar men annars kände jag inte av det. Har väl sträckt till knät eller nåt bara hoppas jag.

Nu blir det snart Morden i Midsomer här hemma. Se om vi lyckas hålla oss vakna. Vi är rätt trötta båda två. Jag börjar först vid halv nio imorgon och har inga barn som ska till fritids så får ju värsta sovmorgonen:-) Fast tråkigt att jobba sent ännu en dag, gör det även på torsdag. Jag börjar hellre tidigt och får sluta tidigt. Om jag själv år välja alltså, men det får jag ju tyvärr inte:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: