12 augusti 2017

Dejtkväll med mannen min

Igår kväll så cyklade Pontus och jag in till stan. Vi har bott här ute i över åtta år, har endast 6 km in till stan men har endast cyklat en endaste gång in till stan tidigare. Jag som egentligen älskar att cykla. Det är ju ett av det bättre transportmedlen, framförallt när man är inne i städer. Tog ju ingen tid alls för oss och trampa in dit igår.


Det är cruising här i stan idag och ikväll men redan igår var det "förfest" inför idag. Mycket bilar och folk ute och rörde sig vilket var kul. Vi hamnade på strandbaren där vi åt grillbuffé med tillhörande glassbuffé till efterrätt, det var inte dumt alls:-)


När vi skulle cykla hem sen var det rätt mörkt ute. Märks att vi ändå går mot höst nu fast jag inte alls vill tänka i de banorna.

Vi tog oss en rejäl sovmorgon idag. Eller ja, vi blev väckta vid 06.00 av både hund och katt men efter att ha matat och rastat dem så blev det lugnt i huset igen, så vi somnade om.

Rätt skönt det med ibland. Nu ska vi försöka ta tag i den här dagen. Är hundvakter åt Åscar så ska försöka mig ut på en promenad med honom och Ebbe. Tror Pontus får hänga på också:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: