01 april 2020

Ett födelsedagsbarn i vårt hus

Hade sällskap här hemma igår i sjukstugan. Hugo var hängig och hostade och Leah hade ont i sin hals. Minna som inte heller var helt godkänd för att få vara på förskolan kom och hängde med oss andra igår hon med.



Vi hängde mest i soffan och såg gamla avsnitt av Bäst i Test. Leah och Minna försvann sen upp på Leahs rum och lekte med lego. Såg sen inte röken av dem innan mamma kom för att hämta Minna. 

Fast innan de åkte hade mamma varit snäll och gjort lunch som hon tog med till oss som vi åt tillsammans. 

Några hundpromenader blev det såklart, men annars var jag rätt risig igår. Började känna mig lite piggare på kvällen och faktum var att jag även gjorde det i morse när jag vaknade. Ja, jag även lätt bättre! Inte alls sådär täppt och slemmig längre. 

Så idag har jag mått typ som vanligt. Det är ju första april idag vilket innebär att det är Pontus födelsedag! 

Han vaknade till vår skönsång i morse innan han var tvungen att åka och jobba. 


Jag som återfått min energi igen har både gått promenader med Ebbe, städat av det värsta här hemma, och jag har även bakat!

Tyvärr tog smöret slut annars hade det blivit mer bakat. Synd att det saknades när jag var inne i ett så bra bakflow.


När Pontus kom hem så blev det födelsedagsmiddag i form av tacos! Barnen som valde.


Nu är Pontus iväg och spelar tennis men när han kommer hem igen så blir det tårta. 

Och imorgon ska jag jobba igen, ska bli skönt! Tre dagar hemma är ju ingenting, men jag håller på att klättra på väggarna. Jag har ju ett jobb där jag kan stänga in mig på mitt egna kontorsrum och inte träffa någon vilket känns som en fördel i dessa tider. Loggade in mig på min jobbmail förut och blev lite stressad så ska bli skönt att kunna börja beta av allt imorgon. 

Ska ge mig ut på en till hundpromenad här straxt. Fick en notis om att Mark & Jonas släppt ett nytt poddavsnitt så det ska jag lyssna på under min promenad! 

//Sofie 

Inga kommentarer: