25 oktober 2020

En ledig fredag

Jag var ledig i fredags vilket var riktigt skönt. Började dagen med att åka in till stan. Passade på att gå en promenad med Ebbe innan det var dags för det årliga tandläkarbesöket. 


Det gick faktiskt helt okej besöket. Som vanligt är de aldrig helt nöjda med hur man sköter sina tänder men det var iallafall inget större som de hade att anmärka på. 


Drog sen och tränade ett pass på gymmet tillsammans med massa andra fredagslediga personer. 


Efter träningen och en dusch så blev det en sväng på stan tillsammans med mamma, Elin och den här favoriten. 


Nyinköpta öronmuffar i form av kaniner, kan det blir finare än så? Tveksamt. 


Vi gick i lite affärer och kikade och sen blev det en lunch då magarna började kurra och humöret började tryta lite väl på en del av oss :-)  


 
Grillad kycklingfilé med sötpotatis pommes! Supergott :-) 


Efter att magarna fått i sig lite mat så åkte vi hem hit en sväng. Då hade även övriga familjen kommit hem från sitt så då passade vi på och tog oss en eftermiddagsfika.


Vi köpte med oss munkar från en som stod och sålde på torget. Supergott! 

Hugo har börjat ha innebandyträning på fredagseftermiddagarna (helt perfekt. Not.) så jag och Pontus följde med och lämnade av honom där och tog oss sen en promenad med Ebbe under tiden som han tränade. 

Efter träning och promenad så åkte vi hem och fräschade till oss en aning då vi skulle bort till Emma och Per på tacofredag. 


Smidigt när vi bara skulle över till grannen. När man bor som vi gör är man inte så bortskämd med gångavstånd. Det brukar alltid vara någon som måste köra när vi ska iväg annars. 

Hade en jättetrevlig kväll med tacos och massa prat. Kvällen rundades av när barnen sen blev trötta. Inte så konstigt att de var trötta efter veckan som varit. Jag är alltid trött på fredagar. 

Fast nu så har de ju höstlov de lyckostarna! Har hela tiden tänkt att det är så långt kvar till höstlovet och så vips så är den här! 

Men jag ska faktiskt också vara ledig några dagar med dem nästa vecka så det är inte så jätteorättvist:-) 

//Sofie   

Inga kommentarer: