01 oktober 2020

Avslutande seger!

Efter jobbet igår blev det att åka hem för att typ bara hämta barnen och sen vända för att styra kosan mot Boxholm igen. Barnen skulle nämligen spela årets sista fotbollsmatch där. 


Halva släkten kom för att kolla. Elin och Minna, Frida, Majken, Lykke och Tilde. Ja även mamma och pappa var där och tittade. 


Jag trodde det skulle vara kallt så hade för ovanlighetens skull klätt mig ordentligt men bara därför höll sig temperaturen mer åt det varma hållet. 


Minna och Majken stod och hejade på från sidan. En stund i alla fall:-) 


Lykke och Tilde hejade på från vagnen. Typ. 


Det har varit en tuff säsong med i stort sätt bara förluster i slutet. Så det var väldigt kul att det efter en jämn och spännande match slutade med seger för de blåvita! 

Brukar ju annars heja på BIF när vi är och kollar på fotboll på gamla Svartåvallen men igår var det Sommen AIF för hela slanten! 


Majken gav kusinerna segerkramar efteråt. 


En bättre onsdagskväll helt klart. 

Den avslutades med att vi köpte med en pizza hem som vi delade på. Världens godaste pizza, det har de i Boxholm minsann:-) I bilen på vägen hem spelade Hugo och Leah låtar som: "We are all the winner", "The Best", "We are the champions", "Campione" etc. Det gäller ju att suga ordentligt på vinnarkaramellen :-) 

//Sofie 


Inga kommentarer: