19 oktober 2020

Födelsedagsbrunch och ledsna blommor

Leah hade innebandymatch i Jönköping igår som mamma var snäll och hängde med på. De åkte iväg på morgonen och vi drog därefter iväg hem till Krille och Sarah. 


Krille fyller nämligen år så han bjöd in på lite födelsedagsbrunch. Jättemysigt och jättegott var det! 


Något som inte var lika mysigt var vädret. Solen lyste så fint och himmelen var alldeles klarblå, men termometern visade på endast några plus grader och det blåste halvstorm. Så isande kallt! 


Vi hade tänkt att gå en sväng i skogen och ta med så vi kunde grilla men vi struntade i det när vädret var som det var. Värsta tänkbara vädret fär mina bihålor... 


Hugo och Pontus tog sen ut senare framåt dagen och gick en sväng med Ebbe i skogen. Jag vågade inte riktigt ge mig på det med mina bihålor. Nen vädret var så fint så jag var bara tvungen att ta nig ut en sväng även om det inte var så vidare skönt.


Jag tog tag i och slängde alla stackars blommor som stått i sina krukor och sett så ledsna ut sista tiden. I och med blåste så hade flera av dem gått av också så det var bara å slänga.



Det var annars en väldigt lugn söndag. Skönt med såna dagar. De behövs emellan åt. 


Vi kollade på första avsnittet av den nya serien "Drottningarna" som finns på C-more. Det var riktigt bra och spännande. Även Hugo och Leah satt med och tittade och tyckte det var intressant. 


Jag har ju lyssnat på i stort sätt alla avsnitt av P3 historia där de flesta historierna om våra drottningar finns med. Ett tips! Både serien och podden🙂 Kul med när man sätter kvinnorna i fokus när det kommer till historia. Det har det tyvärr gjorts alldeles för lite! 


//Sofie 

Inga kommentarer: