25 oktober 2020

Innebandy och lekaparkshäng

 

Lördagen började med att vi skjutsa in Hugo till idrottshallen då det vankades hemmamatch! För att fördriva tiden mellan avlämning och matchstart så tog vi oss en promenad med Ebbe under tiden. Eller Leah gick på en egen promenad för att fångade Pokémon och jag och Pontus gick med Ebbe. 


Matchen var jämn och spännande! Slutade tyvärr med förlust med 5-6 men de kämpade på så himla bra. 

Det är ju begränsat publikantal som får komma och kolla så vi var ju inte så jättemånga på läktaren. 


Efter innebandymatch så blev det hem och fixa till lunch. Hugo bakade även en kladdkaka som han skulle orda med. Han och Erik har gett pappa i födelsedagspresent att kolla på fotboll och äta mat hemma hos Erik. Så det skulle de ordna med igår och Hugo skulle fixa efterrätten. 


Så jag och Leah skjutsade in Hugo dit på eftermiddagen. Vi stannade såklart kvar och gosade med flickorna Henriksson också. Det slutade med att vi tog med oss Majken ut för att rasta av oss lite i det fina höstvädret. 

Vi hamnade uppe vid skolan där det finns massa kul att leka med! Bland annat så gungades det en hel del. Ja, tills Majken trillade av och vägrade sätta sig på gungan igen. Att gungor kan vara så elaka! 


Leah hängde som vanligt upp och ner i alla klätterställningar hon kunde hitta. 

Till Majkens lycka så hade någon glömt en boll framme så den passade vi på att låna och spela lite fotboll med. 

Majken och jag var målvakter tillsammans. Stabilt värre! 

Det vi gick dit för att leka med från början var linbanan, men den var ständigt upptagen så till sist satte vi oss ner och tog en paus i väntan på att vi skulle kunna få åka på den. Majken ser bara lite lätt uttråkad ut på bilden:-) 

Men till sist då blev den ledig och vi åkte för fullt! Ja, även jag. Skitkul var det. Majken åkte flera gånger hon med innan hon tröttande och vi traskade tillbaka hem till Erik och Frida igen. 

De håller på att renovera i sin hall och där går alla barnen loss med att måla på väggarna. Hugo gick in för det ordentligt och målade alla sina favvos lags loggor över hela ena väggen. Så pass snyggt att nu kan de ju inte tapetsera eller måla något annat där! 


Jag och Leah åkte sen hem till Pontus och på vägen köpte vi med oss sushi som vi åt. Så himla gott! Vi köpte en stor meny med flera olika sorter. Sushi är vår nya favorit här hemma! 


//Sofie

Inga kommentarer: