29 oktober 2020

Ännu mer kusinhäng


Idag väcktes vi av Minna som kom tidigt för att hänga med oss. Elin jobbade så då skulle hon vara hos oss för att få lite höstlov. Vi spelade Yatzy och hade mysmorgon framför tv:n innan hon tassade iväg och väckte sina kusiner. 


Efter frukosten så tog jag med mig Ebbe och traskade iväg på en morgonpromenad. Eller kanske mer förmiddagspromenad. 


Det var riktigt fint väder! Hösten är bra fin när den visar sig från sin bättre sida. Lyssnade på Nours poddelipodd (och Henrik) under tiden. En favorit podd. 


Framåt lunchtid så åkte vi till Erik och Frida en sväng. Vi köpte med oss så vi kunde laga till lunch ihop som vi åt tillsammans. 


Fullt ös på kusinerna. Här lektes det dansstopp i Majkens säng. 

Efter lunchen så försökte vi varva ner gänget med att ta det lugnt i soffan framför en film. Det gick ändå rätt skapligt då de var rätt så trötta. 


Lykke och Tilde sov till en början, men efter ett tag ville Lykke också vara med och ha filmmys. 


När det började bli spring i benen igen bestämde vi oss för att ta ut barnen för att rasta av dem där. 


Vi gjorde oss redo för att gå och leka av oss i någon lekpark. 


Det är lite bestyr innan man kommer iväg när man är några stycken i såå många olika åldrar. 


Men till sist så kom vi iväg! 


Leah ville gå och leka på skolgården där vi var sist. Vi tänkte att det går ju bra då det är höstlov och inga barn där. Japp, vi glömde bara bort det där med fritids. Men slänggungan var i alla fall ledig så den åktes det på innan vi traskade tillbaka hemåt igen. Humöret var inte helt bra på alla som var med... 


Fast här är två som vaknade pigga och utvilade på tillbakavägen. 


Det blev ytterligare en heldag med kusinerna. Klockan hann bli kväll innan vi var hemma igen och precis som igår så var jag sååå trött! Det är jobbigt att umgås med barn:-) 


Har packat och förberett här hemma ikväll då vi ska åka iväg till Örebro tidigt imorgon bitti för ett par dygn där tillsammans med Jennie och Erik plus barn. Sist vi sågs var det också dålig corona tajmning. Det var i mars månad då allt det här drog igång första gången. Nu är det ju verkligen som att en andra våg är här och de har ökat restriktionerna igen på flera ställen. Badet vi ska till har sen innan begränsat antal badgäster och man har en bestämd tid man bokat som man får vara där. 


Hotellet hoppas jag det är lugnt på. Vi har även bokat bord för att gå ut och äta på kvällen och vi hoppas verkligen att de följer restriktionerna där med. Annars får vi väl beställa med oss mat till hotellrummet och äta där istället. 


Vi är ju alla friska och pigga så vi håller tummarna för att vår lilla miniresa ska gå bra ändå trots den här envisa coronan som visst aldrig vill försvinna...


Avslutar lite roligare med en bild på dessa favoriter. De fyllde hela 5 månader idag! Helt galet att de redan är så stora. Fasters små hjärtan. 



//Sofie  


Inga kommentarer: