23 augusti 2022

En förkyld söndag

Ja i söndags gjorde jag inte många knop. Kände direkt när jag vaknade att förkylningen slagit sina klor i min kropp. Så det blev en väldigt lugn dag. Största delen av dagen spenderades i soffan där jag kollade på Grand Design UK. 


Några vändor ner till tvättstugan blev det också för att hålla efter lite där. Hade tänkt tagit med Ebbe på promenad men jag orkade inte det. Hugo var iväg med Erik då de skulle se Norrköping- AIK och Pontus var på sitt jobb för att bygga på garderober till sina föräldrar. 


Leah och jag tog en eftermiddagsfika iallafall. Vad gör man inte för att liva upp det? Jag tycker det är extra segt att känna mig dålig när det är fint väder ute. Och det var det ju igår. Bara det får mig på dåligt humör. Här i Sverige lever vi ju i ett överflöd av gråa och trista dagar så att inte kunna njuta av en fin och solig dag suger ju. 


Hade annars inget alls inplanerat den här dagen så kände ändå att det passade bra att ta en krya på mig dag så jag skulle kunna vara på benen igen snart. 


//Sofie 

Inga kommentarer: