24 augusti 2022

Veckans andra dag

Men veckans första dag som börjar på T.  Ja så är det. 


Jag är fortfarande inte helt hundra i kroppen så någon träning blev det inte den här morgonen heller. Så onödigt att stressa igång kroppen och sen kanske det blir bakslag istället. Det vill jag verkligen inte. Vill känna mig helt pigg igen innan jag tar ut mig.  


Jobba går bra men jag är trött när jag kommer hem. Ja Leah fick jag åka och hämta lite tidigare igår med då hon var helt slut stackarn. Men efter att fått i sig lite mellis och sovit en stund var hon på benen igen. 


Jag käkade yoghurt med blåbär till mellis som även Kaj-Åke väldigt gärna ville smaka av. Ju äldre vår katt blir desto odrägligare blir han. Tidigare har han aldrig suttit och tiggt när vi äter men nu är det mer regel än undantag att han gör det. 


På kvällen åt vi tacos och då var han där igen. Leah fick lyfta bort honom flera gånger. Till sist gav han faktiskt upp och gick iväg. 

Då satte sig den här och tiggde istället. Så väluppfostrade djur vi har! Ständigt hungriga båda två. Skulle ju kunna tro att de aldrig får någon mat. 


//Sofie 

Inga kommentarer: