29 augusti 2022

Regnet det bara öser ner...

Ja regnet det bara fortsatte att vräka ner under hela söndagen. Hugo skulle haft bortamatch med fotbollen men matchen ställdes in. 


Jag hade en väldigt lugn och skön söndag. Kände att jag behövde vila så nu har jag sett både säsong 18 och 19 av Grand Design UK. Ja jag fick lite gjort här hemma också. Grejade med tvätten och plockade. La ut lite kläder på Facebook loppisen som Hugo rensat ut från sin garderob. Fick dem även sålda snabbt och smidigt. Sånt gillar jag. 


På eftermiddagen trotsade vi regnet och tog oss ut på en promenad jag, Ebbe och Pontus. 


Det var rätt blött om jag säger så. Men väldigt skönt att komma ut en sväng. Få röra på sig och andas frisk luft, det är bra grejer det! 

Det var dock ingen vidare idé att gå långpromenad i gummistövlar. Inte ens med mina ilägg i så var de sköna att gå i. Hade varit skönare att gå i högklackat. Iallafall inte oskönare. 


På kvällen slutade det äntligen regna. På ett dygn hade vi fått 100 mm. Och med regnet kom även kylan. En helt annan luft blev det. Sensommarluften har kommit. För typ en vecka sen var det tropiskvärme, det svänger fort. 



//Sofie 

Inga kommentarer: