25 augusti 2022

Kallt oxh Varmt


Jag klär mig precis som jag gjort de senaste månaderna. Jag utgår från att det är varmt! Det är det inte på morgnarna längre. 


6 plus grader visade termometern igår. Det var rätt kallt att gå barbent då. Jag hade kollat prognosen kvällen innan och där såg jag bara en stor gul sol och 25 plus grader. Det blev det också men det dröjde till framåt förmiddagen innan kylan försvann och värmen kom på besök igen. 

Tur jag är kontorsråtta så jag slapp frysa på morgonen. 


Lunchen intogs hos Erik som var hemma och vabbade med Majken. Det bjöds på falukorv och mos! Görgött👍


Majken slog till på en glasbåt till efterrätt. Själv var jag alldeles för mätt för att kunna få i mig nån glass. Bra betyg på maten! 


Efter att jag slutat på eftermiddagen sen blev det en sväng dit igen. Mamma var där med Ebbe så jag skulle hämta honom. Såklart blev det lite häng med även de två mindre favoriterna. Gunga är en stor favorit! 


Ebbes favorit är att springa efter en boll. 


Världens bästa Tilde❤️

Det märktes att jag kände mig mer som vanligt igen igår. När jag kom hem sen drog jag igång och röjde i tvättstugan, vek (och även strök en del) 5 korgar med tvätt, dammsög hela huset, vattnade varenda liten blomma både inne och ute, lagade middag och hämtade barn på träningar. 

Ja Leah åkte på tennisträningen igår men var mest med som sällskap. 


Jag tog mig även ut på en efterlängtad promenad! Längesen sist. Det har ju varit så varmt så det har inte varit aktuellt att gå några längre promenader med Ebbe då. Men igår var det varmt men ändå lite mer lagom. Fast jag hade gärna haft på mig en kortärmad klänning det hade jag. 


//Sofie 

Inga kommentarer: