25 september 2022

En räkhästshow

Jag var hemma även i fredags för att ta det lugnt och försöka bli helt piggelin. Började ju hosta en massa natten till i fredags så kände att det återigen gick bakåt. Men hostan varade mest under natten för sen gjorde den sig inte alls påmind så värst. Vilket var skönt! Så jag kände mig ändå rätt pigg sen. 


Men ja fredagen ägnade jag mig mest åt soffhäng. 


Lyckades ta mig ut på en längre promenad med Ebbe. Kände att jag behövde röra på mig! 

Näsan är ju fortfarande snorig och jag glömde ta med mig näsdukar när jag gick... Tur då att man går i skogen och kan hitta sig perfekta stora blad som man kan använda och snyta sig i. Långt ifrån bra näsdukar men det funkar i nödsituationer. 

Jag åkte på eftermiddagen in till stan för att hämta Leah och hennes kompis i skolan när de slutade. De skulle nämligen bli upphämtade av mina föräldrar och deras husvagn. En helg i Ullared väntade dem och det har Leah sett fram emot sen innan sommaren. De skulle åkt redan i somras men då Leah blev sjuk fick det skjutas upp. Men nu var det äntligen dags och de var så taggade tjejerna. 

Roligt för dem att komma iväg. Det var sååå längesen jag var i Ullared sist. Jag tror det var 2019? Det var innan pandemin och sen har det inte blivit av. Är inte jättesugen på att åka dit heller men Hugo är det så jag har lovat att vi kan åka en sväng dit längre fram. Så det kanske blir en tur dit ner för mig snart också ändå.

På kvällen åkte Pontus och jag iväg till Jönköping för att gå på Per Anderssons show "Räkhäst" tillsammans med Gunnar. 


Vi åt middag på sushistället vi var och åt på när Leah fick komma hem från sjukhuset. Sushi Heroes i Jönköping, jättebra ställe! Gunnar hade inte ätit sushi innan så han var sugen på att testa och här har de väldigt fin mat. Jag testade deras chicken poké som var sååå god! Ja även Gunnar tyckte om sin mat. 


Han ville dock inte vara med på bild. 


Per Andersson är ju helt galen och rolig på samma gång. Räkhäst var helt underbart bra. En enmansrevy som höll på i nästan 2 timmar. Skrattade i stort sätt hela tiden. Det är ju ett rätt bra betyg:-) 

Det blev en kiss och drickpaus på en mack innan hemfärden sen. Knäpps det inga andra bilder får man ta en i toaspegeln på macken helt enkelt. 


En jättetrevlig kväll var det men jag var helt slut när vi kom hem sen. Somnade i bilen och gick typ i sömnen in i huset och la mig i sängen när vi kom hem. 


//Sofie 

Inga kommentarer: