29 september 2022

En vardag

 

Hej och hå! Igår var det överkroppen som tränades. Har gjort nytt träningsschema så då känns det lite extra pepp med träningen. Var ju tvungen att sysselsätta mig med något när jag var sjuk och inte kunde träna. Perfekt att styra med sånt då. 


Annars då? Jodå det är sig rätt likt. Drog hem efter jobbet, slängde i mig lite mellis innan jag for in till stan. Gick promenad med Ebbe och sen plockade vi upp Leah som tränat klart. Så skönt att komma hem sen och klockan var inte ens 18. Pontus hade dessutom middagen klar när vi kom hem. Så det blev en tidig middag för att vara hemma hos oss en vardagskväll🙂


Förresten! Jag får panik på min telefon! Jag har problem med att jag inte alltid får notiser. Jag har haft det så länge till och från. Just nu är det Messenger och Snapchat som strular. Jag har kollat inställningar och allt möjligt men ändå funkar det inte (alltid)! Någon annan som varit med om det som har Samsung? Irriterande att jag måste gå in på apparna för att se att någon skrivit. Så konstigt problem då de ibland funkar, ibland inte alls men ibland för vissa appar? Hatar verkligen såna här problem. Har googlat och allt möjligt men börjar fundera på om telefonen är hemsökt för jag hittar ingen förklaring.... teknik är kyl nör det funkar och när det inte gör det vill man bara kasta skiten i väggen. Eller så är det för mig iallafall. 



//Sofie 

Inga kommentarer: