20 september 2022

Höstens färger

Natten till i måndags var rätt värdelös. Har haft flera såna nätter senaste tiden och det tar på krafterna när man inte får sova på nätterna. Särskilt när man inte är van vid det alls längre. Jag är täppt i näsan och kan inte andas annat än genom munnen = jag vaknar var tionde minut av panik för jag är så torr i mun och hals. Måste då dricka vatten = måste gå upp och kissa...och lite domningar i armarna och händer. Där har ni ett kanon recept på en natt med dålig sömn. 


Men vad göra? Upp och hoppa ändå! Värre än så är det ju trots allt inte. Men något gym blev det inte. Får återigen stå över träningen ett tag. Eller i alla fall den här veckan och då även om jag börjar känna mig bättre för jag är så trött på att det bara snurrar runt runt och att jag aldrig verkar få bli helt hundra. 


Jobbade som vanligt och efter att jag slutat tog jag och Ebbe en promenad i det fina vädret. 


Jag njuter så länge det fortfarande är möjligt att gå promenader här hemmakring. Om några veckor kommer det vara mörkt och då är det promenader inne i stan som gäller om eftermiddagarna och kvällarna. 


Men såna här eftermiddagar tycker även jag om hösten. Ja för i måndags var det som att det verkligen blev höst på riktigt. Ni vet när luften ändras och träden har börjat ändra sina färger. Så har det inte varit innan men nu är det som att det har vänt. 


Fortfarande väldigt mycket grönt ute i naturen men en del träd har börjat ändra färger och det är så fint! 

Jag verkligen njuter av dessa dagar när det är så ljust och fint. Det gäller att suga i sig så man står ut när det är mörkt och grått. 


//Sofie 

Inga kommentarer: