24 juni 2023

Dagen före aftons dagen

Dagen före midsommarafton. Så fort det går, men så härligt! Älskar midsommar, det är verkligen en favorit högtid. Också en sån bra högtid tycker jag som man kan fira hur man vill. Man kan göra det väldigt traditionellt eller inte fira det alls. Och så är det ju sommar, förhoppningsvis bra väder men framför allt så är det LJUST ute! Ljusaste tiden på hela året. Bara det gör en ju glad. 

Var som vanligt och tränade på morgonen och gud så varmt det var! Redan så tidigt så var det så varmt. Saknar att det inte finns AC på gymmet så här års. Det står fläktar överallt men ja, de hjälper ju inte så mycket... Det värsta är att det luktar så himla mycket svett på gymmet. Alltså det säger sig ju självt att det luktar svett på ett gym, men det blir en helt ny nivå när det är såhär varmt. 


En färgbomb med klänningar som fått flytta in i garderoben nyligen. Både reafynd men även Röda Korset fynd. Också en bra sak med våren och sommaren är att kläderna som säljs har färg och inte bara är svarta, bruna eller gråa. Stor fördel för oss som gillar färg året om. 


På kvällen sen så överraskade vi Hugo med att ge honom hans födelsedagspresent i förskott. Sa till Hugo att han skulle hjälpa mig bära in ett skåp från Pontus bil. När han öppnade sidodörren så var det inget gammalt skåp som stod där utan en moped. 


Han blev så överraskad och såååå glad! Han har sagt att han önskar sig en sån här moped länge. Men de är ju så jäkla dyra alla mopeder! Men nu har han en och snart kan han förhoppningsvis köra den lagligt på vägarna. Kunna ta sig till och från kompisar, träningar och matcher helt själv. Vilken frihet det kommer bli. Inte bara för honom, utan inte minst för hans föräldrar.  


Den här mopeden har ju koppling och flera växlar så det är lite nytt att lära sig för honom. Han fick testa lite och prova att starta den här på baksidan. Nu står den i garaget och väntar på att få bli använd på riktigt. 


Det var så kul att se att han blev så genuint glad över att få den. Tror aldrig jag sett honom bli så glad innan faktiskt. 




//Sofie 

Inga kommentarer: